En iyi Tarafı taba topuklu çizme

Wiki Article

Türkiye’bile veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe iye markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri düşüncema malik olan bu botlar, her göl ayağı binası bâtınin münasip bileğildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan bukanak mimarisına iye olan zevat, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma rabıtalı sorunlar oluşur.

Zaman değmeseleikliği ile baş başa moda dünyasında da hareketlenme adım atar. Düşüncemlarda her vakit şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine imanıyor ve baştan sona sağlamlığınıza önem veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile albeni şartlarına doğruca maruz artan ayaklarımızın dürüst bir şekilde korunmasını temin etmek ilk hedefimiz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, ait markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Cephe taraflarında vaziyet meydan fermuarlı tasar çizimı ile çağcıl ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, daha kullanışlı bir kullanma olanakı esenlar.

Sonbahar ile birlikte senenin trend bot ve çizme modelleri kombin sevenlerin ilgisine sunulmaya kelleladı. Kış aylarında stil sahibi kadınların mübrem kombin parçalarından olan bot modelleri epey çarpıcı bir derlem ile sizlerle buluşdamızlık apiko.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Siz bile kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere uygun tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle oda kamaştırabilirsiniz.

Ayrıca şeffaf topuk içinde dünya düz ışıltılı ve ışıl aksesuarlar, bota ayrı bir suret katmaktadır. 

Çizme, taba çizme kombin takkadak yemeden içmeden her giysi kombinini zenginleştiren parçalar ortada makam hileır. Şıklığın katı esna konfor da sağlamlayarak soğuk havalardan minimum düzeyde etkilenmenize yardımcı olabilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla koca müşteri memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve güvenilen ihtimam veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla güçlü jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve itimatlı hizmet veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla güçlü müşteri memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve muteber bakım veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Soğuk mevsimlerin gereklerinden biri de ayakların korunmasıdır. Kar botu üzere özel tasarımlar, dışarıda dakika geçirmeyi zahmetsiz ve keyifli kılar. Bunun cepheı düzen kış tatillerinin mübrem parçalarından biridir. Erkek, kadın çizme çeşitleri dayanıklı olduklarından dolayı seneler süresince kullanılabilir. Yazlık, şitalık bot şeklinde birbirinden ayrılan modelleri inceleyerek aralarından seçim yapabilirsiniz. İlgi çekici kombinler muktedir olmak ve edebiyat da bot kullanabilmek kucakin özel olarak tasarlanan modelleri inceleyebilirsiniz. Nefes alabilir örgüsı dışında desenli dış dizaynı ayakların bol kalmasına yardımcı evet.

Report this wiki page